Autobusni kolodvor split polasci. Autobusni kolodvor Zadar informacije, vozni red, cijene, polasci i rezervacije 2019-11-14

Autobusni kolodvor Zagreb

Autobusni kolodvor split polasci

Nudimo više od 30 polazaka dnevno iz mjesta Ploče. Dobrodošli i putujte i surfajte s nama! Smještaj u blizini autobusnog kolodvora Makarska Kako je autobusni kolodvor u Makarskoj smješten jako blizu centra, velike su mogućnosti za najam smještaja koji je u blizini. Ukoliko putujete prema odredištima koje su udaljenije od Splita ili Zadra preporuka je da ga podijelite na dvije etape, pa tako npr. Za razgledavanja vodiči nisu neophodni, no znanje i zanimljivosti kojima oni raspolažu nerijetko mogu obogatiti vaše shvaćanje grada i opći dojam o njemu i njegovim stanovnicima. Sparkirati se za sezone mimo službenih parkinga koji se, očekivano, naplaćuju praktički je nemoguća misija. Autobusni kolodvor u Trogiru nalazi se na ulazu u grad, pokraj kamenog mosta, a udaljen je 500 m od starog grada. Kad već čekate na polazak busa, krenite ranije s kave pa iskoristite priliku i osigurajte si kovanice za plaćanje prijevoza prtljage koja u pravilu ne bude uključena u cijenu karte.

Next

Promet Split > Vozni red > Autobusni kolodvor Trogir

Autobusni kolodvor split polasci

Kako bi Vas što bolje informirali, izradili smo i novu verziju naših Web stranica koja je pred Vama. Sadržaj autobusnog kolodvora Split Čekaonica se nalazi unutar zgrade autobusnog kolodvora, ali zbog velikog kapaciteta putnika katkad je tešlo pronači slobodno mjesto, a kao alternative tu su mnogi kafići u susjedstvu. Od centra do autobusnog treba cca 9 minuta normalnog hoda. Uz međunarodne linije, postoje svakodnevne međugradske veze Dubrovnika sa svim većim gradovima u Hrvatskoj, a redovnim autobusnim linijama odlično je povezan sa ostalim djelovima grada. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu Europe, koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz, kako do svih odredišta u Republici Hrvatskoj tako i do svih većih europskih metropola. Vozni red Elite travel autobusa iz zračne luke možete vidjeti ispod, a vozni red autobusa prema zračnoj luci možete vidjeti.

Next

Autobusni kolodvor Split

Autobusni kolodvor split polasci

Prodaja putnih karata organizirana je na pet prodajnih kompjuteriziranih mjesta. Zbog veličine grada Splita I prometne važnosti, autobusni kolodvor zna biti prilično prometan ,pa je poželjno ostaviti dodatnog vremena za kupnju autobusne karte. Iste je moguće kupiti od 6,00 — 22,00 sata. Autobusni kolodvor Split Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, mjenjačnica i kiosk. Uputite li se u suprotnom smjeru, došetat ćete do malenog parka s velikim hladom, gdje se odmorite nakon višesatnog putovanja. Ovo je, naime, olakotna okolnost za punike koji na svome putu koriste kombinirani prijevoz.

Next

Autobusni kolodvor Zadar informacije, vozni red, cijene, polasci i rezervacije

Autobusni kolodvor split polasci

Preporučamo šetnju Starim gradom, domom zidina monumentalne Dioklecijanove palače. Svi veći hoteli u Makarskoj su smješteni uz more, a veliki izbor kuća, apartmana i hostela se može pronaći u raznim dijelovima grada. Najbliži internet café je 200 m udaljen od autobusnog kolodvora. Nudimo više od 30 polazaka dnevno iz mjesta Ploče, kliknite kako biste kupili kartu. Zračnu luku Zagreb sa zagrebačkim autobusnim kolodvorom povezuju autobusi Pleso prijevoza čiji su uredi i stajališta locirani u prizemlju zgrade Autobusnog kolodvora Zagreb, kod parkirališta za automobile.

Next

AK SPLIT Online :: Dobro došli! :: Welcome :: Willkommen :: Benvenuti

Autobusni kolodvor split polasci

Novi vozni red, važeći od 03. Na putu prema zračnoj luci u autobus Elite travel-a može se ući na glavnom autobusnom kolodvoru, pored osiguravajuće tvrtke Grawe, i pored ulaza za žičaru. Magistrala se povija uz pitoreskni dalmatinski krajolik. Ukratko, kad vidite trajektnu luku, pogledajte na drugu stranu ceste. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama. Izvan zgrade autobusnog kolodvora nalazi se nekoliko bankomata pripremite sitni novac ako imate dodatnu prtljagu, jer se naplaćuje extra od strane konduktera.

Next

Autobusni Kolodvor

Autobusni kolodvor split polasci

Sadržaj autobusnog kolodvora Trogir Izvan zgrade autobusnog kolodvora nalazi se nekoliko bankomata pripremite sitni novac ako imate dodatnu prtljagu, jer se naplaćuje extra od strane konduktera Također u blizini su mnogobrojni kafići restorani stara jezgra grada koju je šteta propustiti vidjeti. Osim informacija o redu vožnje sa Zagrebačkog kolodvora, Informativna služba Autobusnog kolodvora pruža i informacije o polascima i dolascima autobusa iz ostalih gradova Hrvatske i Europe. Ukoliko planirate putovati sjevernije od Splita, preporuka je da prvo dođete do Splita, pa onda prema vašoj krajnjoj destinaciji. Ukoliko želite napraviti jednodnevni izlet u Međugorje, Dubrovnik ili Mostar ili vam treba najam automobila za duži period možete pronaći turističke agencije koje su smještene u centru ili u blizini velikih hotela. Autobusni kolodvor Zagreb pogledajte kratak opis grada predstavlja najveći, najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u Hrvatskoj, povezujući Glavni grad kako sa ostalim djelovima Hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola. Smještaj u blizini autobusnog kolodvora Zadar Ukoliko tražite smještaj u blizini autobusnog kolodvora Zadar imate mogućnost izbora između nekoliko hotela i apartmana koje možete pronaći ovdje. Našom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata.

Next

Autobusni kolodvor Zagreb

Autobusni kolodvor split polasci

Kolodvor sa svojih trideset osam zaposlenika svakodnevno nastoji putnicima pružiti najkvalitetniju moguću uslugu i komforan smještaj u okviru svojih kapaciteta. Odlučite li se krenuti za Zagreb, hrvatska metropola, slobodno očekujte brdo zanimljivih gradskih lokacija, znamenitosti, parkova, jezera, lokala i, u zadnje vrijeme, fontana. Kolodvor sa svojih trideset osam zaposlenika svakodnevno nastoji putnicima pružiti najkvalitetniju moguću uslugu i komforan smještaj u okviru svojih kapaciteta. Ferry Port Stop se nalazi otprilike 0. New timetable, valid from 10. Detaljne informacije o Hotelu Luxe u Splitu možete pronaći. Takav smještaj omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju i transfer putnika.

Next

AK SPLIT Online :: Dobro došli! :: Welcome :: Willkommen :: Benvenuti

Autobusni kolodvor split polasci

Prije nego krenete na sunčanje, ohladite se uz jedno, tj. Najbliža zračna luka gradu Ploče, Hrvatska je Dubrovnik Zračna luka , udaljena 117. Lokacija autobusnog kolodvora: View in a larger map. Glavni autobusni kolodvor u Splitu nalazi se u središtu grada, nedaleko trajektne luke i željezničkog kolodvora. Možda je upravo to razlog zašto Splićani toliko vole ispijati kavicu na poznatoj splitskoj rivi. Garderoba na Autobusnom kolodvoru smještena je kod dolaznog perona 106 I u prostorima garderobe nalazi se i Cargo servis za prijem i otpremu pošiljki Parkiralište za osobne automobile nalazi se na sjevernom dijelu autobusnog kolodvora Ulaz iz Držićeve ulice , a raspolaže sa dovoljnim brojem parkirnih mjesta i u uvjetima pojačanog posjeta.

Next

Autobusni Kolodvor

Autobusni kolodvor split polasci

Međužupanijska linija Županijska linija Međunarodna linija. Najbliži internet café je 200 m udaljen od autobusnog kolodvora. Glavni autobusni kolodvor u Splitu nalazi se u središtu grada, nedaleko trajektne luke i željezničkog kolodvora. Možete kupiti autobusne karte za lokalne linije Split, Solin, Kastela, Marina, etc. Smještaj u blizini autobusnog kolodvora Split Ukoliko dolazite kasno na autobusni kolodvor Split i potrazi ste za hotelom koji se nalazi u blizini autobusnog kolodvora, u tom slučaju naša preporuka je Hotel Luxe, koji je udaljen samo 3 minute šetnje od glavnog autobusnog kolodvora.

Next