Bohus moholt. Bohus, Brøsetveien 177, Trondheim (2019) 2019-11-14

Bohus Bo Møbler

bohus moholt

Et tidløst og nydelig servise designet av Halvor Bakke og produsert av Magnor glassverk. Vi er stolte av vår eksklusive kolleksjon Signature Collection by Halvor Bakke. Velg mellom snekkerbenken, butikken og kjøkkenet. Det er også inkludert to trekk m. Eller kanskje du skal ha kaffeselskap? Som Halvor sier; det skal være godt å komme hjem! Nå har vi -15% kampanje på hele den nydelige serien Signature Collection by Halvor Bakke :D Kvalitetsmøbler i mange flotte tekstiler. Se i årets julemagasin som er fylt til randen med flotte julevarer, tips og idèer! Ut dagen i dag har vi More sofa på -30% i tekstilene Norby og Casa! Se sengesettene og flere gode tilbud på og kom innom oss på Moholt for en god handel! Så om du er en av de som har vurdert denne serien, ikke vent, kom innom oss og prøvesitt! Se også utvalget av tilbehør, som f. Skal du dekke opp til 17.

Next

Bohus Bo Møbler

bohus moholt

Lyst på masse herlig inspirasjon til å skape skikkelig julestemning i hjemmet eller kanskje noen julegavetips? Vi har også flere gode tilbud, som f. . Se igjennom kampanjeavisen og kom innom oss for å gjøre et kupp mens vi rydder! Kombiner de ulike fargene og skap et personlig og vakkert dekket bord for venner og familie! Hvilken farge liker du best? Hadde denne passet hjemme hos deg? Les mer om dette på s. Ikke gå glipp av ukeskuppene! Pynt med vakre blomster, flaggets farger og feir dagen! Det består et vakkert spisebord, spisesofa og spisestoler med eller uten arm. Med Lerk serien kan du kombinere de ulike mønstrene for å skape din personlige stil. Bla igjennom og ta turen innom oss på Moholt neste gang du er ute på handletur. Nova spisestol i herlig velur og deilig sittekomfort.

Next

Bohus Bo Møbler

bohus moholt

Det er siste uke av januarsalget og du har fortsatt muligheten til å gjøre noen skikkelige gode møbel - og interiørkupp! Mange moduler å velge mellom, der det følger med to sett putetrekk - mørk grå og natur. Bålpannen får du nå til 1699,- Se hele Espegard-serien på nettsiden vår. Velg selv og sett din egen signatur på uteplassen! Kom også innom oss på Moholt for en trivelig julehandel! På utkikk etter ny sofa? Velg mellom snekkerbenken, butikken og kjøkkenet. Her kan man nyte lange middager ved familie og venner. Vi har det du trenger :D Nå har vi 25% rabatt på hele Espegard-serie! Mer info finner du på vår hjemmeside link i bio halvor. Deilige jordtoner i brun, beige og grønn som basefarge og den herlige blush-fargen som kontrast, skaper sammen med røffe materialer et varmt og innbydende interiør.

Next

Bohus, Brøsetveien 177, Trondheim (2019)

bohus moholt

I år er serien blitt utvidet med flotte spisemøbler. Bla igjennom ukens kampanjeavis her: Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Dette er blitt en utrolig populær serie og i fjor ble vi fort tomme for mange av delene. Sist sesong ble vi raskt tomme for denne kolleksjonen, så kom innom oss og prøvesitt, dette er hagemøbler du blir glad i! Da er det deilig å kunne legge seg i en nyoppredd seng hjemme etter en lang arbeidsdag : Vi har det du trenger for å skape den gode stemningen på soverommet. Sjekk ut vår nettside for mer info og pris og Ta turen innom oss på Moholt. Ute er det blitt skikkelig ruskevær! Vi hjelper deg med å skape en uteplass du blir glad i! Vi rydder plass til nyhetene og setter derfor ned en mengde varer! Se også utvalget av tilbehør, som f.

Next

Bohus Bo Møbler

bohus moholt

. . . . . .

Next

Bohus Bo Møbler

bohus moholt

. . . . .

Next

Bohus Bo Møbler

bohus moholt

. . . . . . .

Next

Bohus, Brøsetveien 177, Trondheim (2019)

bohus moholt

. . . . . . .

Next

Bohus, Brøsetveien 177, Trondheim (2019)

bohus moholt

. . . . .

Next