Byggmax västerås. Golvläggning & Plattsättning i Västerås 2019-11-14

BYGGmax Linblocksgatan 7, Västerås

byggmax västerås

Jag tyckte att dom kunde stå för släphyran då jag förvissat mig om att det fanns 6000 meter i lager men jag kunde inte köpa något för dom har inte tillräckligt med personal när det är helg. Men det kunde dom ju inte göra för det var ju inte deras fel. Byggmax i Västerås Söker du billiga byggvaror i Västerås har du kommit rätt. Skulle något saknas finns det normalt för avhämtning morgonen därpå. Hej och tack för ditt omdöme. Åkte istället till ett konkurrent med namnet Bauhaus och där var det inte problem, dom hjälpte till och med att lasta släpen.

Next

Byggmax AB Linblocksgatan 7, Västerås

byggmax västerås

Själva ägare av webbutik förefaller det oss ofattbart korkat att behandla kunden på det sätt att denne ser som en mission att komma åt oss, speciellt i dagens uppkopplade liv. Varför säljer ni produkter som ni inte tar ansvar för? Hälsning missnöjd kund med måleriet. Dylika företag ska knuffas tillbaka ner i det stinkande moralträsk, där de hör hemma. Svaret jag fick var att dom hade brädorna hemma men packar inte upp varor när det är helg. Jag får erbjudande att få ett steg större fönster för samma pris men dom skulle höra av sig under dagen.

Next

Omdömen om Byggmax

byggmax västerås

Om vi kan hjälpa dig ytterligare så tveka inte att kontakta oss via Kundtjänst som kan koppla in vår inköpsavdelning. Att sen inte kunna komma i kontakt med butik per telefon är väldigt trist. Detta kommer att hjälpa andra besökare att få mer exakta resultat. Lyckades till slut hitta varan pga egna initiativ. Kundtjänsten kan svara på allt mellan himmel och jord så där får du snabbt och enkelt hjälp med ditt ärende. Jag har hållit på med målar firman som ni anlitar i 1 år tid för att de skulle göra det arbetet som jag har blivit utlovade från Byggmax.

Next

Ahlsell

byggmax västerås

It rekommenderas starkt att du komma i kontakt med Butik Telefon: 0771 89 00 89innan ditt besök för att dubbelkolla uppgifterna och andra frågor du kan ha. Säljer produkter med dålig produktinformation som inte uppfyller svenska krav och normer. Markstenen dök upp blixtsnabbt och lyftes av där vi ville ha dom. Det var rent vämjeligt att se hur ByggMax krälade och slingrade sig likt, i vårt tycke, värste bilnasare eller fjantige småhandlare, Vanheden på dekis , och skitade ner sig för 2 000 spänn, vilket är det svinn Maxfusk på fullaste allvar tror att vi ska stå för. Upplägget online är dock en fälla! Än mer knepigt att behöva beställa innan lagerstatus är känt. Behöver du råd eller installationstips finns branschkunnig personal alltid till hands.

Next

Omdömen om Byggmax

byggmax västerås

Hejsan, Tack för din feedback även om den var mindre rolig att läsa. Vänliga hälsningar, Byggmax kundtjänst Aldrig mera Online, köper takfönster men efter 2 dagar så får jag mail att plåtar är slut. Verkligen ledsen att det strulade så just i ditt fall men glad att vi tillsammans lyckades lösa det till slut. Vi vet, skulle dratt järnet. Vi hoppas att du till slut fick hjälpen du behövde och att du inte känner samma sak när du besöker oss nästa gång. Vi erbjuder även klädtryck och har självscanning i butiken.

Next

Västerås

byggmax västerås

Kontakta Butik direkt Telefon: 0771 89 00 89 för att kontrollera öppettider. Vi har ansträngt sig för att se till att vi har uppgifter om alla Butiker är uppdaterade. Vårt sortiment innehåller de populäraste produkterna inom varje produktkategori, som till exempel allt du behöver för inom- och utomhusmålning, altanbygge, takläggning, dränering eller rentav virke till ett komplett husbygge. . Det enda positiva är att telefonkundtjänsten snabbt svarade och makulerade hela ordern.

Next

Byggmax Västerås oppettider, Linblocksgatan 7

byggmax västerås

De produkter och konstruktioner som vi väljer att jobba med är alltid branschgodkända. Hur kan man som seriös byggmaterial återförsäljare göra det? Rent nonsens, endast svensk domstol, äger befogenhet i den frågan. Söker du billiga byggvaror i Västerås har du kommit rätt. . Att ni inte längre har något att skydda lister och dörrfoder med då det pga längd måste transporteras på kärra är väldigt dåligt, att ni sen tycker man kan köpa en presenning för 299 kr för detta ändamålet är ju bara löjligt.

Next

En riktig bygghandel

byggmax västerås

Mängder med plattor är spruckna och mängder spricker när jag sätter dom i stenmjölsbädden. Genom att erbjuda prisvärda byggvaror för alla behov, vill Byggmax hjälpa dig med ditt projekt — oavsett om du ska bygga en altan, renovera bastun eller byta innerdörrar. Våra uppdrag är både nybyggnation och renoveringsobjekt direkt mot företag och privatpersoner men våra uppdragsgivare finns även inom bygg-, bostad- och fastighetsbolag. Byggmax, absolut första och sista gången jag handlar från detta bolag. Och självklart bjuder vi på kaffe. På Holmströms i Västerås är alla golvläggare och plattsättare specialutbildade för våtrumsarbeten och vet hur tätskikt ska utföras på golv och vägg för både kakel och plast. Tack vare vårt drive-in system kan du själv lasta det du vill ha direkt från lagerhyllorna, detta system låter oss ha en slimmad bemanning, vilket gör att vi kan sälja byggmaterial till ännu bättre pris.

Next

Byggmax Västerås oppettider, Linblocksgatan 7

byggmax västerås

Om du upptäcker ett fel, snälla hjälp oss. Byggmax vill erbjuda alla bra byggvaror till billiga priser. Vi på Byggmax strävar ständigt för att du som kund ska få en trevlig köpupplevelse såväl i butik som på Kundtjänst. På så vis kan vi säkerligen hitta en bra lösning för golvbrunnen du nämner. Golvbrunnar som inte är godkända och utan vattenlås. Finns bra mycket bättre och seriösare aktörer. Vi beställde dörr hos Byggmax, fick sms att den kommit och åkte glatt in till butiken för att hämta.

Next

BYGGmax Linblocksgatan 7, Västerås

byggmax västerås

Det visade sej att de inte hade vår dörr, den va i en butik 60 mil bort. Du får som beställare en kontakt under hela projektet och vi kan ansvara för att alla delar blir rätt utförda, från sanering av bl. Väl på plats låg det några enstaka brädor kvar så jag pratade med personalen om att fylla på. Blir k-rauta i fortsättningen som iaf kan få hem produkter jag ber om. Vi gör alltid det vi kan för att du som kund ska uppleva produkten som komplett.

Next