Fredrikstad bibliotek åpningstider. Smarte apper 2019-11-14

Ofte stilte spørsmål

fredrikstad bibliotek åpningstider

Tlf: 69 38 34 30. Du kan med ditt lånekortnummer og din pin-kode eller bruke biblioteket egen app, Bibliofil, og gjøre dette under menyen min profil. Gratis tilgang til Filmbib får du via Nasjonalt lånekort. Grupper, barnehager eller skoleklasser må sende e-post til den avdelingen de skal besøke og avtale tidspunkt. Nei, det er gratis å få lånekort. Les for eksempel dagens Aftenposten, amerikanske Vouge eller Daily Mail på mobilen. Lånernummeret ditt finner du under strekkoden på lånekortet, f.

Next

Kontakt

fredrikstad bibliotek åpningstider

Vi har ingen øvrig grense på antall lån. Tlf: 69 38 34 00. Nei, vi gjør ikke det. Bibliotekets apper Full oversikt med Bibliofilappen Med appen bibliofil på mobilen kan du enkelt søke, bestille og fornye dine lån. Biblioteket er selvbetjent meråpent bibliotek hverdager kl. Du logger deg inn med lånernummer og din. I skoleferien er Forsand filial åpen tirsdag og torsdag kl.

Next

Kontakt

fredrikstad bibliotek åpningstider

Du kan også laste ned et digitalt lånekort i bibliotekets egen app,. Kan jeg levere bøker når biblioteket er stengt? Her er også historisk interessante og samfunnsaktuelle dokumentarer. . Last ned Bibliofil fra eller helt gratis. Grupper, barnehager eller skoleklasser må sende e-post til den avdelingen de skal besøke og avtale tidspunkt.

Next

Kontakt

fredrikstad bibliotek åpningstider

Kan jeg kopiere hos dere? Her får du også tilgang til ditt digitale lånekort. Du må bruke mobiltelefonen for å motta passord til det trådløse nettet på sms, så du må ha med deg mobiltelefon. Pressreader Les aviser og magasiner gratis! Koster det noe å få lånekort? Østsiden Løenveien 5 1653 Sellebakk. Det er kun mulig å koble til en enhet pr. Tlf: 69 30 55 90. Onsøy Haugefjellveien 1 1621 Gressvik. Vi ønsker å vise fram noe av det litterære den nye kommunen vår har å by på, og sender 4 lokale forfattere ut på turné i alle de 3 bibliotekene.

Next

Ofte stilte spørsmål

fredrikstad bibliotek åpningstider

Ja, på hovedbiblioteket kan du levere i en luke i døra på baksiden av bygget utenom åpningstiden. Filmbib Filmbib er distribusjonsportal for Kulturrådets innkjøpsordning for kort- og dokumentarfilm. I tillegg har vi et grupperom som kan reserveres for en eller flere dager på hovedbiblioteket. Onsøy Haugefjellveien 1 1621 Gressvik. Les på stranda, på hytta eller på toget. Lånetiden er 4 uker på bøker, e-bøker, lydbøker og tidsskrifter, og 1 uke på filmer. Hof, Holmestrand og Sande bibliotek har gått sammen om et felles program for å feire Bokåret 2019, og vi har mottatt støtte fra Nasjonalbiblioteket til vårt prosjekt.

Next

Ofte stilte spørsmål

fredrikstad bibliotek åpningstider

Tlf: 69 30 55 90. Grupper, barnehager eller skoleklasser må sende e-post til den avdelingen de skal besøke og avtale tidspunkt. Biblioteket betaler abonnement for deg på over 3000 aviser og 2000 blader. Husk å ta med legitimasjon med bilde når du skal ha nytt kort. Tlf: 69 38 34 00.

Next

Kontakt

fredrikstad bibliotek åpningstider

Ja, vi har trådløst nett som du kan koble deg til. Hvis du mister kortet, koster det 30,- å få nytt kort. Det blir stadig lagt filmer til i tjenesten. Her skal de presentere seg selv og sitt forfatterskap. Grupper, barnehager eller skoleklasser må sende epost til den avdelingen de skal besøke og avtale tidspunkt. E-bøker og digitale lydbøker Med appen BookBites kan du låne og lese e-bøker og lydbøker gratis. Grupperommet bookes ved å sende epost til eller ved å henvende seg i skranken på hovedbiblioteket.

Next

Kontakt

fredrikstad bibliotek åpningstider

Bruker du din egen, må du være påkoblet komunett-gjest nettverket. Vi har bord flere steder i våre lokaler hvor det går an å lese og å ha gruppearbeid. Du kan velge mellom over 3000 aviser og 2000 tidsskrifter på 60 forskjellige språk. Har dere leseplasser og grupperom? Last ned Bibliofil fra eller E-bøkene har 3 ukers lånetid, og du kan låne inntil 3 bøker av gangen. Åpningstider fra skolestart: Meråpent: Mandag-fredag 08:00-22:00 Lørdag-søndag 09:00-17:00 Betjent: Tirsdag 14:00-19:00 Onsdag-fredag 10:00-14:00 For adgang til meråpent bibliotek må du først signere kontrakt og oppgradere lånekortet. Du trenger ingen pålogging på bibliotekets maskiner.

Next

Smarte apper

fredrikstad bibliotek åpningstider

Ja, du kan kopiere her, men vi attesterer ikke kopier. Du kan kjøpe et kopikort med 20 klipp til 100,-. På filialen på Gressvik kan du også levere bøker utenom åpningstiden. Grupper, barnehager eller skoleklasser må sende epost til den avdelingen de skal besøke og avtale tidspunkt. Det er stor bredde og variasjon i programmet og vi er stolte av den gode kvaliteten blant våre lokale forfattere.

Next