Gitar akkorder. Guitarakkorder 2019-11-14

Lær at spille guitar

gitar akkorder

Specifikationer og yderligere information finder du i opladet pdf fill. Men til gengæld er der et kryds. Grunden til at tommelfingeren ikke er med, er simpelthen fordi man næsten aldrig bruger den. Hver cirkel har et tal som indikerer, hvilken finger du skal bruge. Vores eneste krav er, at du kan spille på dit instrument og har lyst til at være en del at et trygt og hyggeligt fællesskab, hvor de andre unge også kender til det at have det svært. Du skal starte med at læse akkorden fra venstre mod højre.

Next

Guitar akkorder

gitar akkorder

Tip til at undgå smerter En anden årsag til smerter i selve håndleddet er, at man anstrenger sig alt for meget. Det havde jeg også selv dengang, jeg startede med at spille guitar. Når du skal spille en akkord på guitaren, så kan du enten spille efter , noder eller efter nogle små tegninger der viser, hvilke akkorder du skal spille. Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så skriv os en mail på fontana fountain-house. Her kan du se, at der er en sort cirkel med et tre tal indeni. Gode råd Øv guitarakkorderne igen og igen Når man skal lære akkorderne på en guitar, er det vigtigt, at man øver dem mange gange.

Next

Akkorder

gitar akkorder

Du kan slå en akkord op i akkordoversigten. Guitaren står som helt ny og har netop fået setup og justering hos Guitar-tech. Det vil altså sige at du skal lægge din ringefinger på 5. Vi har alle brug for at slå en akkord op i ny og næ. Akkorder bliver brugt i alle musiske sammenhænge, og selv de mest basale akkorder bruges i alle sange.

Next

Lær at spille basale guitar akkorder her!

gitar akkorder

Her kan du nemt finde den akkord du søger. Her vil vi vise hvordan alle de mest gængse greb ser ud, når man spiller barré akkorder. På den måde skabes der en ny akkord alt efter hvor man placere grebet på guitarens gribebræt. Du bør være overrasket, hvis du ikke har ondt! Strengene er hårde for ens fingrer, specielt stålstrenge, men med tiden vil du få hård hud på fingrene. Men efter noget øvelse bliver det nemmere og nemmere, og til sidst er du mester til at aflæse akkorderne! Du skal bruge 3 finge til at spille den og du spiller på 5 strenge. Den solide krop er lavet i Hawaiian Koa og giver ikke kun et unikt look, men har også meget at tilbyde med hensyn til lyd. Denne lydoplevelse vil imponere fingerpicker såvel som strejfende afspillere.

Next

Akkorder

gitar akkorder

Der spilles på 5 af guitarens strenge D mol Denne åbne akkord skal bruge 3 af dine fingre og du spiller på de nederste 4 strenge ligesom på D dur akkorden. Guitarsangene er inddelt efter antallet af akkorder du skal bruge for at kunne spille sangen. Guitaren sælges eksklusivt på Guitaren. Bare rolig, huden på fingrene vil snart hærde op. Så hvis vi tager og kigger på den dybe E-streng først ses på billedet længst mod venstre.

Next

Lær at spille guitar

gitar akkorder

Hvis du spiller 5-10 minutter hver dag, vil du i løbet af cirka en uge få hård hud på fingrene. Hvis du har lyst til at printe skemaet ud, kan du få billedet. Ofte vil mange begyndere der lige har købt en begynder guitar klage over hvor ømme deres fingre er efter at have afsluttet lidt guitarspil, og det vil du sikkert også komme til. Eksempel Lad os tage C dur-akkorden som et eksempel. Vi har de fleste - både for begyndere og øvede. Det betyder, at du blot skal spille strengene med, når du slår akkorden an.

Next

De første 9 guitar akkorder

gitar akkorder

Hvis du er usikker på, hvordan C dur akkorden ser ud og lyder i praksis, kan du med fordel se videoen herunder: Smerter i fingrene Når man starter med at spille guitar, vil man næsten altid få smerter i fingrene. Den overbeviser ved en meget behagelig afspilningsevne og har en strålende åben lyd. De sorte cirkler viser hvilket bånd og hvilken streng du skal sætte din finger på. Som du kan se på billedet til venstre for teksten, er dine fingrer navngivet fra tal 1-4. Flyttes disse greb et bånd længere op på gribebrættet, får man akkorden en halv tone højere. Der er ikke angivet et tal på E-strengen. Disse indikerer de strenge, der ikke skal slås an, når man spiller den pågældende akkord.

Next

Lær at spille guitar

gitar akkorder

Det indikerer nemlig, hvilket finger du skal bruge til at sætte lige præcis der. Så det handler om at finde en sang, som du synes er god, og hvor der ikke er så mange akkorder i. Sådan her aflæser du akkorder Når du skal finde ud af, hvordan du spiller den valgte akkord, kan det i starten være en smule problematisk. E mol For at spille denne dejlige nemme åbne akkord, skal du blot bruge 2 fingre og du skal spille på alle guitarens 6 strenge. Derudover er cirklen placeret på 3. Så hvis der står tallet 1 i cirklen, skal du bruge pegefingeren.

Next

A grep på gitar

gitar akkorder

Vi ved at det at kunne gribe en akkord er en vigtig del af en guitarists udvikling, uanset ens talent på guitaren. Sidst men ikke mindst er en original Martin hardcase, faktura ca. Start med at øve de åbne guitarakkorder, og når du er blevet rigtig skarp i dem, kan du fortsætte med de lidt sværere barré-greb. Jeg vil nu gennemgå, hvordan tegningerne fungerer, og så kan du altid selv klikke dig ind på siden om tabs Fx. De skal helst sidde der på automatik, så man får overskud til at holde styr på rytme og tempo. Det betyder, at man kommer til at spænde i hele håndleddet hvilket meget let kan give smerter.

Next

A grep på gitar

gitar akkorder

Øv så akkorderne til den sang i et tempo, hvor du kan følge med, inden du forsøger at sætte tempoet op til det, originalen går i. E dur For at spille denne E dur akkord skal du bruge 3 fingre og du skal bruge alle guitarens 6 strenge ligesom den anden E akkord G dur Denne udgave af en G dur er en åben akkord, hvor du skal bruge 4 fingre og spille på alle guitarens 6 strenge. På samme måde kan du aflæse D og H strengene. Flyttes disse greb derimod et bånd ned, får man akkorden en halv tone lavere. Dette tropiske hårdttræ med lignende egenskaber som mahogni giver varm bas, stærke mellemhøje toner og lyse og skinnende højder.

Next