Platekompaniet tromsø. Platekompaniet Tromsø 2019-11-14

Platekompaniet legger ned i Tromsø

platekompaniet tromsø

Vi sender imidlertid Flax-lodd til alle som sender inn tips og bilder, så lenge navn og adresse er oppgitt. Informasjonskapsler på annonser fra tredjeparter samler informasjon som bidrar til at vi kan tilpasse annonseringen bedre i forhold til dine interesser, både innenfor og utenfor dette nettstedet. Hvis bestillingen er plassert utenfor vanlig kontortid, dvs. Du kan ta kontakt med Platekompaniet Tromsø på telefon 77 65 04 08. Det er da faktisk billigere for oss å kjøpe skivene dierkte hos Platekompaniet enn å kjøpe de fra plateselskapene. Wiikbjer har også stått for en rekke konserter i Tromsø i sine 25 år som musikkforselger. Dette er underlig for en kjede med en omsetning på over 200 millioner med 10 millioner i overskudd.

Next

Feedback:

platekompaniet tromsø

En rekke artikler i norske medier denne uken har satt søkelys på Platekompaniets rolle som en svært sterk aktør på platemarkedet. Johansen avviser at platekjeden har fått for mye makt, og gir dem mye av æren for at musikksalget i Norge går oppover. De gjør bare det som jeg ville gjort om jeg var i deres posisjon. Da er ideen med å drive plateselskap etter min mening borte. Ballades Didrik Søderlind ser på saken. Men Leo Fossen på Bare Jazz er irritert over å måtte framstå som gnien på krona overfor kundene sine.

Next

Feedback:

platekompaniet tromsø

Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Holstad og hans medeier Kent Wiikbjer er nå i samtaler med andre mindre norske platebutikker for å skape en allianse som kan stå opp mot Platekompaniets makt over plateselskap og platedistributører. Dette inkluderer informasjonskapsler som gjør at du blir husket når du besøker nettsiden innenfor én enkelt økt eller, hvis du ber om det, fra økt til økt. Styret i platekjeden ga i går kveld opp forsøkene på å komme opp med en redningsplan for selskapet. Butikker som Big Dipper i Oslo og Rockline i Kristiansand har etterhvert kommet med. Vi må få avklart forholdene rundt denne typen praksis, hvis den eksisterer.

Next

Platekompaniet Tromsø

platekompaniet tromsø

Det er usunt, mener Egon Holstad, som selv foruten å drive platebutikk også er en sterk drivkraft i livescenen i Tromsø. Innkjøpsordningen har blitt dårligere for oss som driver mindre butikker, mens kjedene får store rabatter. Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for ytelsesformål, sosiale medier og annonsering. Ideen bygger på samtaler vi har hatt med andre nisjebutikkeiere over diverse øl i ulike sammenhenger. Vennligst merk: Digitale produkter kan ikke refunderes og kan ikke byttes når bestillingen er behandlet. Det lukter død hund lang vei og ett eller annet sted i bransjen ligger den begravet, noe som på alle måter indikerer at det er en prisdealing her som noen drar mer fordeler av enn andre.

Next

Agenturet Bar, Tromsø

platekompaniet tromsø

Daglig leder for Gramofonartistenes forening, Terje Klausen, uttaler i den forbindelse: - Hvis man utgir informasjon for å være en ting, og det faktisk er noe helt annet, er det ikke bra i det hele tatt. Disse informasjonskapslene muliggjør gjennomføring av aktiviteter og handlinger på nettstedet som du ønsker å gjennomføre, som for eksempel handlevogn- og betalingsprosessen. Når alle andre butikker så vil ha disse titlene, koster skivene plutselig veldig mye mer. Depositumet trekkes fra den totale summen ved henting. Vi har ikke fått høre noe negativt bortsett fra Terje Pedersen i Warner som i Dagbladet insisterte på at dette ikke er en reell situasjon. Plateselskapene tegner en finere tegning enn det som er tilfelle.

Next

All CD

platekompaniet tromsø

Alle bestillinger av digitale produkter er manuelt kontrollert av vårt team før de blir godkjent. Noen ny platekjede er det imidlertid ikke snakk om. Det er en situasjon de selv har skapt. De er nå avhengige av Platekompaniet om de ønsker å selge plater. Bare Jazz i Oslo er like viktig som Apollon og Platebaren Feedback. Mang en musikkentusiast har blitt stimulert av de lokale spesialistforetningene. For mange har disse nedtegnelsene vært veien inn til et nytt, hemmelig kodet språk.

Next

Platekompaniet Tromsø

platekompaniet tromsø

Dette ble tilbakevist av Platekompaniets Egil Dahl. I noen tilfeller kan disse informasjonskapslene innebære behandling av dine personopplysninger. Hvis du vil ha mer informasjon om denne behandlingen av personopplysninger, kan du se våre. Nå vil han skape en ny allianse av nisjebutikker. Det handler om mindre butikker som ønsker å spre musikk, og samtidig sitte igjen med litt penger. Det er naivt å tro noe annet, sier Tuba Records' salgssjef Roar Hals. Holstads poeng er at Norge også trenger denne typen butikker.

Next

Agenturet Bar, Tromsø

platekompaniet tromsø

Ballade har nå fått bekreftet at flere plateselskaper har betalt Platekompaniet for plasser på nettopp denne listen, som en del av større reklamekampanjer. Da er det noe som ikke stemmer et eller annet sted. Med det vil behov for spesialbutikker bli enda mer tydelig, mener Holstad men synes det er problematisk å skape den platebutikken han ønsker. Han ser Platekompaniet som en aktør som i størst mulig grad allierer seg med de store aktørene i bransjen, og fronter de allerede etablerte musikkartistene. På den måten har de vært med å styrke varemerket til Platekompaniet, og styrker deres posisjon kontra andre som driver platebutikker.

Next

Feedback:

platekompaniet tromsø

Digitale koder kjøpt fra www. Han om dét, avslutter Holstad. Med monster tenker jeg ikke i betydning et beist, men en aktør som er så pass svær at plateselskapene nå selv har gjort seg fullstendig avhengig av å ha et bra samarbeid med denne ene aktøren. I den utstrekning kjedebutikkene sprer seg svikter mangfold, og vi får en polarisering av platemarkedet. Det er ikke deres feil at de får det som de vil ha det, og at plateselskapene er fastbundet til å følge deres fløyte som servile prislakeier.

Next