Stavern båt og motor. Havneguide: Stavern 2019-11-14

Stavern Båt og Motor AS

stavern båt og motor

Det har jo i høyeste grad med sikkerhet på sjøen å gjøre også, understreker Elgen. Selv om båten har hatt få kjøretimer, betyr det ikke at du kan ta lettere på klargjøringen. Har du allerede røsket presenningen til side og startet vårpussen på båten, er du ikke alene. Det er blitt mer avansert utstyr enn før. Det kan gå fort og føre til totalhavari på én dag.

Next

Stavern Båt og Motor

stavern båt og motor

De utvidet fra tre til seks ansatte på helårsbasis. Under akterbenken er det avsatt plass til puteoppbevaring. Testene viser gode resultater mot alger på skroget. Et alternativ er derfor festningshavnen på Citadelløya - om ikke annet er det litt roligere der. Hvilken motor passer til Sting 485 S? Etter en mørk og skyet vinter, er det mange som tørster etter sol og sommer.

Next

Stavern Båt Og Motor AS Åpningstider 2019

stavern båt og motor

Gjestehavnen har alle de viktigste fasilitetene og bra marina. En ting Elgen anbefaler alle å ettermontere, er en ultralydsender. Så er det miljøvennlig, fordi det betyr at man trenger mindre kjemikalier. Komplett sett med puter medfølger. Selve dreggen har en egen holder over tauverket slik at du unngår at tau og dregg floker seg sammen. Som du skjønner er det derfor ikke langt til mat og drikke. Den er snillere med pakningene.

Next

Regnskapstall for Stavern båt og motor AS

stavern båt og motor

På tross av liten størrelse vil du føle gleden av en større båt med gode kjøreegenskaper. Prisene i havna ligger på 120-500 kroner, avhengig av båtstørrelse. Service på motor er viktig uansett, for å gjøre noe med feil og kontrollere eventuell vannintrenging. Du sitter godt beskyttet for vannsprut og vind bak den solide vindskjermen og du får gode kjøreregenskaper. Det blir som et elektrolysebad, forklarer han. Så er det lurt for mange å overlate service på motor til oss. Gode kjøreegenskaper Takket være gode skrogvinkler, steglister og nytt chine, er båten enkel å manøvrere og oppfører seg mykt i vannet.

Next

Havneguide: Stavern

stavern båt og motor

Ved bestilling hos forhandler, vil du kunne kjøpe en pakke med anbefalt motor og båt. Regnskapsanalyse 2018 2017 2016 2015 2014 2013 Totalkapitalrentabilitet i % 25,1% -14,6% 50,2% 25,6% -16,1% Resultat av driften i % 6,3% -13,7% 8,4% 5,1% -6,2% 9,0% Likviditetsgrad 1 2,3 3,2 2,6 1,5 1,0 1,1 Egenkapitalandel i % 11,7% 8,4% 62,1% 34,4% 1,3% 13,7% Lederlønninger 2018 2017 2016 2015 2014 2013 Lønn daglig leder e 904 000 375 000 672 000 610 000 528 000 178 000. Brygge- og fortøyningsfasilitetene er meget gode, og når du vet at Stavern både er sjarmerende og fullt av liv og aktiviteter om sommeren, kan det bli trangt om plassen i fellesferien. Båten har en stor og midtstilt konsoll og rikelig med stuveplasser under alle benker. Over 30 års erfaring Firmaet, som han eier sammen med sin eneggede tvillingbror, har eksistert i 30 år.

Next

Stavern Båt og Motor

stavern båt og motor

De velger oftest «full pakke», sier han. For noen år siden flyttet de til større og bedre egnede lokaler for båt i Larvik, men beholdt navnet. Offeranodene, tidligere kalt sinkanoder, gjør her en viktig jobb ved å avlede elek­trodene. Det er vi fornøyde med. Det gir også minner om Stavern som en av de viktigste orlogs-havnene opp gjennom historien. Nå håper vi bare på en god sommer med mye båt, avslutter Elgen. Størrelse og interiør Den lille skjærgårdsjeepen har plass til 5 personer.

Next

Regnskapstall for Stavern båt og motor AS

stavern båt og motor

Det er Losens bryggekjøkken som har den daglige oppfølgingen av gjestehavnen i Stavern. Bedre sikkerhet med service Noen av kundene velger å overlate hele jobben til bedriften. I Stavern sitter de maritime tradisjonene dypt. Andre overlater deler av jobben, gjerne den tekniske og mekaniske delen, til båt­­firmaet, og få kommer med påhengs­motoren alene. . Dreggrommet finner du på babord badeplattform. Landstrøm med jordfeil kan nemlig føre til voldsom korrosjon.

Next

Informasjon om Stavern båt og motor AS

stavern båt og motor

Gjennomtenkte løsninger Skjærgårdsjeepen fra Sting har integrert vannskikrok i ryggstøtten på akterbenken. Sting 485 er båten for deg som ønsker en båt til hobbyfiske, drive vannsport eller bare kose deg med familien. . . . . .

Next

Stavern Båt og Motor

stavern båt og motor

. . . . . . .

Next