Tähdet meren yllä. Tähdet meren yllä 2019-11-14

Reijo Taipale, Eino Grön

tähdet meren yllä

Tähdet meren yllä esittelee keskeisimmät säveltäjät, sanoittajat ja sovittajat kuten Toivo Kärjen, Unto Monosen, Reino Helismaan, Juha Vainion, M. Hänet tunnetaan myös lauluntekijänä ja hänen tekstejään ovat esittäneet muun muassa Danny ja Muska. Kaikki sanat ja sanoitukset ovat käyttäjien lisäämiä. Meren yllä on tummuva yö aallot lauluaan toistaa Meren yllä on tähtien vyö mutta kirkkaimmin loistaa Onnen tähteni tuikkiessaan se nyt kulkuaan johtaa Rakkain oottaa jo ikkunassaan valo kutsuen hohtaa Sinun luoksesi soudan yli välkkyvän veen Sinut rakkaani noudan onneen ihmeelliseen Meren yllä on tähtien vyö pois on ankeus harmain Meren yllä on rakkauden yö kun on vierellä armain Valkea venheeni kiitää kaukaista saartasi päin Joutsenen lailla se liitää luoksesi sun ystäväin Siellä on haaveeni onneni maa Välkettä kuun veden heijastamaa Valkea venhoni kiitää Kirkas on toiveeni tie Sinun luoksesi soudan yli välkkyvän veen Sinut rakkaani noudan onneen ihmeelliseen Meren yllä on tähtien vyö pois on ankeus harmain Meren yllä on rakkauden yö kun on vierelläin armain. Voit kirjoittaa sanoituksia niin pitkälle kuin itse osaat.

Next

Tähdet meren yllä

tähdet meren yllä

Siellä on haaveeni, onneni maa. Susi hetkensä hukkaa Ennen kuin alkanutkaan On aamu ja helminauhain lailla kaste kimmeltää Ei ole matka miestänsä vailla Vaan niin kuin kuninkailla On mieli kun päällä… 15. Meren yllä on tähtien vyö, pois on ankeus harmain. Välkettä kuun, meren heijastamaa valkea venhoni kyntää, kirkas on toiveeni tie. Ole hyvä ja paranna palvelua lisäämällä etsimäsi kappaleen sanoitukset! Sinun luoksesi soudan yli välkkyvän veen, sinut rakkaani noudan, onneen ihmeelliseen.

Next

bluesun.net

tähdet meren yllä

Se esittelee ilmiötä niin jokamiesluokan tanssina kuin monikerroksisena kulttuurisena ilmiönä. Meren yllä on tummuva yö, aallot lauluaan toistaa. Sinun luoksesi soudan yli välkkyvän veen, sinut rakkaani noudan, onneen ihmeelliseen. Valkea venhoni kiitää kaukaista saartasi päin. Lähimmät osumat haulle: tähdet meren yllä Kappale ja esittäjä osuma-% Reijo Taipale … Meren yllä on tummuva yö, aallot lauluaan toistaa. Rakkain oottaa jo ikkunassaan, valo kutsuen hohtaa. On siinä neidonryöstö, Rakastuneet erämaan, Ravaa vihdoin myötätuuleen, Ei heitä kiinni kukaan saa.

Next

bluesun.net

tähdet meren yllä

Meren yllä on tähtien vyö, pois on ankeus harmain, meren yllä on rakkauden yö, kun on vierellä armain. Tango on jättänyt musiikin lisäksi pysyvät jäljet muun muassa suomalaiseen elokuvaan aina Suomi-filmistä Aki Kaurismäkeen ja Markku Pölöseen. Rakkain oottaa jo ikkunassaan, valo kutsuen hohtaa. . Meren yllä on rakkauden yö, kun on vierellä armain. Ääneen pääsevät myös tangokulttuuriin vaikuttaneet kirjailijat, näyttelijät, tuottajat, koreografit ja ohjaajat.

Next

Tähdet meren yllä

tähdet meren yllä

Joutsenen lailla se liitää, luoksesi sun, ystäväin. Solisteista mukana ovat muun muassa Henry Theel, Olavi Virta, Reijo Taipale, Eino Grön, Taisto Tammi, Topi Sorsakoski, Rainer Friman, Jari Sillanpää, Tuomari Nurmio, Marita Taavitsainen, Arja Koriseva, Yona ja Kyösti Mäkimattila. Taivaan kauneimmat tähdet, kun meille loistaa, ei pois niitä… 15. Toivoisin, pääty ei tunne tää vain, tämä on mitä etsin ja viimein sen sain. Meren yllä on tähtien vyö, mutta kirkkaimmin loistaa onnen tähteni tuikkiessaan, se nyt kulkua johtaa. Meren yllä on tähtien vyö, mutta kirkkaimmin loistaa onnen tähteni tuikkiessaan, se nyt kulkua johtaa.

Next

Tähdet Meren Yllä Reijo Taipale LYRICS

tähdet meren yllä

Sen vaikutus näkyy myös teatterissa, tanssitaiteessa ja kirjallisuudessa. . . . . .

Next

bluesun.net

tähdet meren yllä

. . . . . . .

Next

Tähdet meren yllä

tähdet meren yllä

. . . . .

Next