Uefa b lisens. Nå kan du søke UEFA A 2019-11-14

Opretholdelse af C

uefa b lisens

The course will look at the demands of the modern game which included physical preparation, diet and nutrition, psychology and management techniques. Det øves i ulike spillsituasjoner, der treneren skal organisere og lede aktiviteten, samt veilede ut fra avgrensede spill- og ferdighetsmomenter. Det øves mest i ulike spillsituasjoner, der treneren skal organisere og lede aktiviteten, samt veilede ut fra avgrensede spill- og ferdighetsmomenter. Søndagen bestod av å bli kjent med folk og høre litt om hvordan uken skulle være og hvordan den ble organisert. Trømsøkurset ble gjennomført på tradisjonell måte, og bestod av trenere fra ulike fotballkretser Norge rundt. Gikk over på vanlig spill etter 1-2 minutter og fikk skryt for at jeg gikk over i heløvelse da jeg fikk på plass moment 1 tidlig. Fredag kunne vi velge tema selv.

Next

Sportsplan hovedpensum på UEFA B

uefa b lisens

Jeg hadde følgende læringsmomenter: 1. To apply for a license, each person must send his application, together with all the required data, and pay an enrollment fee. Denne treningsøkta er med ei utvalgt objektgruppe og veiledar. Så fikk vi litt info om eksamen, før vi trakk oppgave. Autorisasjon som Keepertrener A-lisens blir gitt de deltakerne som gjennomfører kurset og leverer skriftlig oppgave til bestått. Før vi gikk tilbake spilte vi kamp mot objektene våre som var ivirge på å slå noen av de etablerte spillerne på kurset.

Next

Nå kan du søke UEFA A

uefa b lisens

Dette ville då bli arrangert på ein litt alternativ måte. Et selvstudium over ½ år starter med valg av tema og problemstilling. But as most football professionals will tell you, life is much more complicated without them and no major transfer deal can go through without their involvement. På treningsfeltet, i møterommet, i forbindelse med spillersamtaler og analysearbeid. Practical Information:Please note that if a learner has a disability that may prevent them participating actively in the practical sessions, then this should be made known to the course organiser at the point of registration. Laursen, Janus Rasmussen, John Petersen, Svenn Olsen og Petur Simonsen, sum eisini hevur verið skeiðsleiðari.

Next

Rune Haavelmoens blogg

uefa b lisens

Dagens forelesninger gikk på treningsplanlegging og den strukturelle og kampdimensjonen, dette foredraget ble holdt av Dag Oppjordsmoen fra toppfotballsenteret og han snakket en del om trender i dagens fotball og vi så noen klipp fra vm. Må også takke mine venner på smågruppen min, Karim Essediri Lillestrøm og Frode Krogstad HamKam. Derretter hadde vi en evaluering av uka som vi la frem for hele gruppen og den andre gruppen la frem dems for oss. Oppgavens problemstilling og metode velges ut fra deltakerens interessefelt. Hvorfor kjenner vi deg igjen? Men banen burde vært noe bredere, så forflytningen til de foran keeper hadde vært enda mer reel. Heldigvis har vi i Norge god kultur for at trenere ser betydningen av å være i kontinuerlig utvikling. Men jeg fant en del gode bilder på moment 3 og jeg var blant de beste på den pedagogiske biten, jeg var første mann i gruppa som hadde en spørrende tilnærming blant annet.

Next

Statistikk

uefa b lisens

Dersom du ikke har lagsansvar, men er spillerutvikler eller assistenttrener, kreves det at du i perioder av kurset vil måtte ha hovedansvar for et lag. Útbúgvingin kann í skjótasta lagi takast yvir hálvt annað ár, men tað vanliga er tó 3 til 5 ár. An updated list is or should be published on the webpage of the respective national football association. Problemstilling godkjennes og veileder oppnevnes. Krets- og serievinnarar Krets- og serievinnarar i perioden 1922 - dd. Deltakerne er også til stede når en annen deltaker gjennomfører «Mitt lag i trening og kamp».

Next

Sportsplan hovedpensum på UEFA B

uefa b lisens

If you are diagnosed as an asthmatic, diabetic or epileptic, or have any allergies that the course staff needs to be aware of, you must advise us accordingly. Disse har vært positive hele uken og stått på noe helt sinnsykt. Innad i disse var det igjen smågrupper på tre og tre. I tillegg behandles enkelte andre temaer. Fikk ikke så mye tilbakemelding denne dagen, men kjørte en bra økt og destod kurset med glans. Vi hadde på forhånd blitt tildelt oppgaver som vi skulle kjøre en økt på 20 minutter i. Vikebladet arbeider etter regler for god presseskikk.

Next

Coaching and coach education

uefa b lisens

Í seinasta skeiðnum, sum er B4, hevur luttakarin ein personligan vegleiðara, sum millum annað vitjar viðkomandi luttakara úti í egnum felagi til praktiska venjing. Aktiviteten vert coacha mest i spel og motspel. Is your agent really an agent? Her vil det være sentralt å dyrke spisskompetansen i laget. Jeg var også litt for veik i stemmen var litt nervøs. Fikk tilbakemelding på at moment 1 var et dårlig moment, da det mer var en rammebetingelse enn et moment. Útbúgvingin endar við próvtøku — bæði í praktiskari venjing og í fótbóltsástøði — og mánadagin 19.

Next

Nå kan du søke UEFA A

uefa b lisens

Vi gikk opp i ledelsen 3-2 også, men de utligna dessverre like før slutt. Etter dette gikk vi til de såkalte storgruppene våre, hele gruppa var nemlig delt i to med hver sin kursinnstruktør og hver av disse ble kalt storgrupper. Know football, and the law! Jeg var såppass heldig at jeg trakk scoringsferdigheten, både fordi det er en enkel oppgave og jeg hadde hatt den tidligere i uka. Derretter var det vår tur til å kjøre økter. Før vi gikk tilbake spilte vi en internkamp mot den andre gruppa, vi vant selvsagt en fortjent 3-2 seier etter at Tommy Øren dunka inn seiersmålet like før slutt.

Next

Flott innsats på UEFA B kurset

uefa b lisens

Tar med noe av det viktigste her. Illustrasjon: Fasemodell A2 Illustrasjon: Fasemodell F2 Treningsledelse i læringsarenaen Som tidligere nevnt vil kurset bestå av de viktigste utviklingsmålene, faglig dyktighet og pedagogisk tilnærming og formidling. Prossessen er meget godt mottatt i evalueringen ved begge kursene. Norsk Fotballtrenerforening tilbyr spennende og fleksible muligheter for de som ønsker å annonser i magasinet Fotballtreneren eller på fotballtreneren. Denne økten var mye bedre enn dagen i forveien. Veileder skal følge opp gangen i den skriftlige besvarelsen. Den eine av desse tre helgene ville også vere ei langhelg.

Next