Visveg ruteplanlegger. ruteplanlegger 2019-11-14

Online ruteplanlegger

visveg ruteplanlegger

Her får du oversikten over både norske og utenlandske online ruteplanleggere. Fly til og fra Nord-Troms Widerøe flyr på Sørkjosen lufthavn, Norderisa. Gir reiselangde, antatt reisetid, du kan velge om du vil kjøre mest på motorvei, eller om det er greit med landevei og ferge, du kan få svar på hvor du finner overnattingssteder, severdigheter mm. ! Du kan også velge om Visveg. På Internett kan du nå finne den raskeste kjøreruten mellom to eller flere adresser og steder i hele Norge.

Next

Online ruteplanlegging

visveg ruteplanlegger

VisVeg Med Vegvesenets ruteplanlegger, VisVeg, kan du planlegge dine reiser i Norge. For eksempel er adressen til DinSide, Gjerdrums vei i Oslo. Vegfagdata Her kan du krysse av for hvilken informasjon du vil ha frem på kartet. Du kan også få værmelding eller finne hoteller langs ruten. Søk i kart for eksempel etter adresser, norske bedrifter navn eller kategori , eller få veibeskrivelser mellom steder i Norge. Oversikt over norske online ruteplanleggere: Google Maps Kart-tjeneste fra Google med svært mange muligheter, velg blant annet mellom vanlige kart, satelittbilder, street view.

Next

Kart Europa • Maps online

visveg ruteplanlegger

Finner du ikke det du er på jakt etter lønner det seg å prøve med ufullstendig gatenavn. Vi la inn en lang rute fra Ishavsveien 2 i Alta, via Oscars gate 2 i Stavanger og til Karl Johans gate i Oslo. Her kan du skrive inn gatenavn og få detaljerte opplysninger om hvilken vei du skal kjøre. Du kan nesten søke etter hva som helst. De er synlige på kartet men klin umulig å tvinge ruten innom. Her får du informasjon om avstander, reisetid, bompenger etc.

Next

Online ruteplanlegging

visveg ruteplanlegger

Map24 Praktisk, interaktivt rute- og kartsøk. Flyplassen i Trondheim er Værnes. Online ruteplanleggere til bobilferien Utenlandske online ruteplanleggere Web. Det tar litt tid å orientere seg på siden, men absolutt en nyttig tjeneste. Dette fungerer slik at kan skrive inn både gateadresse med nummer, og eventuelt kommune. Søk i kart Den første er en enkel funksjon for å søke etter stedsnavn og adresser.

Next

Bil: Planlegg reiseruten på internett

visveg ruteplanlegger

På nett: ViaMichelin Sammen med Map24 og Mappy, vurderte vi dette til en av de beste ruteplanleggerne på nett i vår ruteplanleggertest i april i fjor. Men det er lenge sida nå. Plott inn avreise- og ankomststed og evt. Må lastes ned til din pc før bruk, men dette tar kun få minutter, og er gratis. Trafikkstasjoner Dette er en funksjon hvor du kan søke opp alle trafikkstasjonene i landet.

Next

Ferie/turtips: TEST: bluesun.net

visveg ruteplanlegger

Det tar litt tid å orientere seg på siden, men absolutt en nyttig tjeneste. Skal du reise til Vestlandet finner du noe mer info her, i tillegg til kart og været for Bergen og Odda. Turistinformasjon for Vestlandet Mulig du finner noe her av interesse etterhvert, dersom du skal reise til Vestlandet som turist. Ved beregning av rute brukes blant annet fartsgrense og vegklasser. Det har blitt atskillig lettere å planlegge reiseruten for sommerferien, etter at vi fikk reiseruteplanleggere på internett.

Next

Finn raskeste kjørerute gratis på nettet

visveg ruteplanlegger

Velg statisk eller interaktiv framvisning. Turistinformasjon for Sørlandet Turistinformasjon for Sørlandet. Mange av disse kan være stengt med bom uten at dette fremkommer ved planlegging av kjøreruter. Fyll inn «Startort» startsted og «Zielort» mål , og dermed er du i gang. Kan gi deg svar på avstander og tidsbruk på distansen, samt at du kan zoome inn til fascinerende detaljrike fotografier på alle steg av reiseruten. Har egen funksjon for beregning av avstander mellom norske byer.

Next

Ruteplanleggere online

visveg ruteplanlegger

Det finnes også mange apper for mobiltelefoner som meget vel kan brukes. Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger. Foreløpig gjelder ruteplanleggeren bare i Norge, men Aas forteller at Vegvesenet har inngått et samarbeid med Svenska Vägverket. VisVeg Med Vegvesenets ruteplanlegger, VisVeg, kan du planlegge dine reiser i Norge. Camping på Sørlandet Skal du på campingferie til Sørlandet byr regionen på mange muligheter.

Next